Підтримуючи китайське передбачення (чи прокляття?), ми залишаємося в цікаві часи, щоб претендувати на найменше. Між кожною шаленою реакцією, яку люди мали цього року, особливо коли це стосується людей’’ сексуальні практики цього року. Якщо ви носите’ не подумайте, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я проведено за останні кілька місяців. Однак одна річ, яку я одягла’ Я також не припускаю, що наближається — принаймні повністю – — було суттєве очищення, яке вразило PornHub кілька років тому, і веб-сайт більше ніколи не був таким, як раніше.

Це історія епічної події

Для тих, хто не в курсі, PornHub насправді завжди був принаймні трохи сумнівним, незважаючи на те, що він був найкращим місцем для домашніх розваг для дорослих. Якщо бути щирим, то більшість людей у ​​світі ігнорують’’ Місце первинної трубки або створене, або принаймні здебільшого гіперболізоване.

Тим не менше, після місяців стресу на MindGeek’’ веб-сайт лідера. По-перше, прохання позбутися k * ddie порно з веб-сайту набрало понад 425 000 підписів після того, як з’явилася низка звинувачень у тому, що на веб-сайті дійсно з’явилася паскудство за участю m * nors.

(Чесно кажучи, я точно не знаю, наскільки все це реально, оскільки я ношу’ не шукаю цього хворого

сміливість. ) Разом з усім цим люди насправді скиглили, що існують завантаження, які також потребують сексуальної поведінки без згоди. Ця довіра фактично перетворила сайт на презирство з боку преси, яка останнім часом користується перевагою, що призвело до того, що бізнес із кредитними картками не дозволяв клієнтам платити за преміальний веб-вміст на PornHub.На сайті порнотрансляции онлайн з Наших статей

Звичайно, іншою великою проблемою PornHub та інших каналів є занепокоєння кіберпіратством і копіпастою. І тому з кожною з цих проблем у понеділок, 14 грудня 2020 року, PornHub опублікував, що вони займаються “& ldquo; найретельніші заходи безпеки в історії систем, створених користувачами.”

Зокрема, порнотитан мав і, безсумнівно, продовжить план:

• захист від неперевірених облікових записів від додавання нового веб-вмісту будь-якого типу

• заклик до користувачів, які завантажують файли, для підтвердження, сфотографувавши себе зі знімком обличчя та іменем користувача

• позбавлення від опції завантаження більшості відеокліпів у системі

• видалення будь-якого виду та всього веб-вмісту, який не був розроблений перевіреними користувачами PornHub

Останній пункт на практиці був, мабуть, одним із найпримітніших, враховуючи, що загальна кількість відео зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я вважаю, що я визнав, що було багато скопійованих відео, однак божественний Христос, це’ це ціла купа.) Забавно, але співробітники PornHub сатиризували на TikTok, Facebook та різні інші популярні соціальні медіа за те, що вони не мають ті самі запобіжні заходи, що й зараз.

Нехай’ подивіться, що все відбувається

у будь-якому разі, навіть з такою суттєвою зміною в плані, я можу стверджувати, що я’ m свого роду – занепокоєний– не через те, що r * pist та інші погані лохи мають свою відвагу. Швидше для мене це схоже на спробу уникнути регулятивних порушень, яка може не досягти успіху.

Навіть якщо це й так, я б уявив, що внаслідок усього цього у абсолютно невинних осіб вилучили їхні матеріали та закрили канали.

Якщо відкинути мій цинізм, то є привід відпочити –– або потрібно сказати –– для цього є п’ятнадцять причин.

Тут’ що вам слід шукати замість PornHub

Хто що розпізнає’ Більшість, ймовірно, відбудеться в PornHub, але якщо відбудуться більш радикальні зміни або сайт тимчасово закриється, я’’ ви отримали покриття. Ось список із десяти спокусливих сайтів-тубів, наповнених безкоштовною порнографією, які можуть стати вашим вибором на PornHub без певного порядку. Насолоджуйтесь, лохи!

XVideos

Я знаю, що цей блог не’ t розташовуйте труби в будь-якому конкретному порядку, але це може бути найефективнішим сайтом трубок, окрім PornHub. Знову ж таки, з тим, що може чи не може статися з (попереднім?) королем порно, XVideos може незабаром стати лідером порноканалів.

Якщо ви перевірите це, я’ я впевнений, що ви Погоджуся, що цей веб-сайт точно підходить. Як і на всіх інших порно-сайтах, представлених тут, на цьому є купа безкоштовної негідності, а там’ Не бракує фантастичних завантажень. А з майже 10 мільйонами завантажень ви можете більше ніколи не переглядати порнографічний канал.

Чорт, якщо подумати про це, ви можете ніколи не відвідати будь-який інший сайт.

Навіть якщо ви втомитеся від записаних відеокліпів –– якщо це’ певним чином це можливо – потрібен час, щоб перейти до програм веб-камери XVideos. У будь-яку годину ви відвідуєте сотні незліченних привабливих версій, готових принести вам естетичне задоволення –– принаймні, поки ви’ у мене є символи.

xHamster

Наразі ви не’ Вам не доведеться витрачати гроші на преміальне порно, але, коли справа стосується цього сайту, ви можете подумати про те, щоб розщедритися на ці виняткові фільми. Вибір чудовий, а найвища якість абсолютно приголомшлива, оскільки гарантується повна висока роздільна здатність або 4K Ultra.

Насправді, є неймовірні 116 000+ відео, і щомісяця додається 7500 абсолютно нових відео. Як учасник витрат, ви відкладаєте необмежену кількість завантажень і ’ матиму доступ до кількох найгарячіших робіт порнозірок того часу. Якщо ви’ повторно підкреслив щодо витрат,’знос t піт це. Тридцять днів платного доступу, безсумнівно, обійдеться вам у 6,99 доларів США, на долар набагато менше щомісяця, якщо ви зареєструєтеся на три місяці’’ s підписка. Рік, безсумнівно, обійдеться вам у 4,99 доларів США на місяць, хоча ви’ доведеться заплатити все

одразу. Напевно, найкраща угода — отримати довічне членство, яке коштуватиме вам колосальних 299,99 доларів США! Це може здатися високим, але коли ви думаєте про це, ви’ фактично постійно отримуєте нескінченну кількість порно, і це’ s без реклами. Тепер очікуйте, що ви одягнете’ не маю наміру заплатити всі ці гроші або будь-які гроші. Ви все ще можете отримати доступ до вражаючої кількості порнографії та деяких інших привабливих винагород. Крім секс-програм у реальному часі, ви можете побачити багато маркетингових мереж порнозірок і неймовірний вибір фотографій.

Що’ Крім того, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за допомогою якої можна шукати інших користувачів за віком, місцезнаходженням, статтю та положенням. Ще краще, використовуючи інноваційні інструменти пошуку, ви можете фільтрувати результати за відтінком очей і волосся, статурою та схильностями серед інших критеріїв пошуку.

Очевидно, що ідея полягає в тому, щоб зв’язатися з особами, яких ви, можливо, захочете побачити, однак, як ви могли очікувати, цей інструмент набагато краще підходить для неформального спілкування, відвертого обміну фотографіями та підготовки різноманітних інших хтивих віртуальних завдань. Проте, як і багато пунктів онлайн, це те, що ви робите.

Eporner

Я відчуваю, що ця трубка не’ t отримати достатнє визнання від дрочників у мережі. Фактично існують мільйони завантажень, які’ s просто опис відеокліпів. Крім фільмів, тут можна побачити різноманітні сексуальні фотографії та красиві GIF-файли.

І справді, я зізнаюся, я трохи помилився, коли шукав одну з найулюбленіших класифікацій. Технічно кажучи, одним із найпопулярніших типів порно є некатегоризоване. Відчуття, яке є досить модним, враховуючи, що ви бачите багато різноманітності на цих веб-сторінках.

Утім, я вважав, що це досить широко, тому вирішив “& ldquo; формально зверніться до іншої помітної категорії, яка відноситься до аматорської селекції. Маючи понад мільйон завантажень, очевидно, немає обмежень для різноманітності ‘& lsquo; фактичний люди, яких ви бачите, як насолоджуються, принизливі й брудні.

(До речі, аматорські фільми складають приблизно половину завантажень на цьому веб-сайті!)

Щоб ви знали, також існують обидва види аматорської еротики. Таким чином, я’ m маю на увазі експертів, які не займаються порнографією, яких ви’ ве (хороша новина) ніколи раніше не бачив, окрім пробного порно в стилі гонзо, яке має начебто грубе відчуття.

А я’ я не просто маю на увазі кожне безсидне трахання.

Зауважте лише один момент: кожне з посилань є практичним і не містить спаму, за винятком перемикача Pornography Gamings –– що’ це просто реклама.

Без матері

Безсумнівно, найвища якість доступна скрізь, але це’ частково через поєднання аматорської та спеціалізованої порнографії, яку ви’ знайдете на цьому інтернет-сайті. Незважаючи на те, що всі ці дорослі канали відкриті для нових масових фільмів, цей набір є ідеальною порноплатформою для будь-яких дивакуватих ексгібіціоністів.

Найкращі альтернативи PornHub

Вони’ ми отримали групи, щоб задовольнити будь-які переваги та більше, ніж просто звичайні, такі як анальний екшн, секс із транссексуалами, дивне поєднання та шкіряні порно відео. Якщо ви перевірите параметри пошуку, ви’ я побачу, що є ціла область того, що s ‘іменується & lsquo; важка порнографія

. Майте на увазі, що пошуковий фільтр абсолютно точно надасть вам будь-який тип парної, незвичайної та дуже інтенсивної порнографії. Очевидно, нічого з цього –— наскільки я розумію –– не варто видаляти PornHub, однак більшість відеокліпів тут можуть бентежити деяких людей.

Якщо ви хочете, щоб ваша кумедна кістка була задоволена до, після чи протягом усього ’ я оцінив вашу промежину, цей порнографічний веб-сайт здається мені особливим тим, що він має ‘& lsquo; забавно, різне інструмент фільтра. Знову ж таки, деякі з порнографії можуть бути трохи дивними, але деякі з них зроблені одночасно як груди, нутрощі та горіхи.

І дозвольте мені сказати вам, що це був дивний оргазм – але він того вартий!

Продовжуючи, ще однією цікавою особливістю цього каналу є великі сторінки взаємодії зі спільнотою. Існують рядки форуму, за якими учасники спілкуються та обмінюються інформацією та фотографіями. Motherless також має кімнату онлайн-чату та навіть повний розділ оголошень.

То чого ви чекаєте?

Є процвітаюча спільнота, з якою можна співпрацювати. Вони’ у мене щоразу приєднуються абсолютно нові аматорські порнозірки, а ви’ знайдемо якийсь надзвичайно дивний і смішний фап-матеріал.

Переформулювати Motherless’ девіз: іди вперед і дивись, мама не’ дивлюсь

. SpankBang Будь то’ Правильно звільнені або зняті новачками, якість переважної більшості цих безкоштовних порно відеокліпів має тенденцію бути першокласною.

Я не’ У мене немає конкретного питання, однак цей канал шукає для мене так, як це один із найбільших фільмів, які також представлені на веб-сайті. Запропонуйте спробувати, а ви скажіть мені –– Я думаю, що ви можете погодитися зі мною.

А якщо ви боїтеся, що під час відкриття сторінки вас перевантажить багато звернень, одягніть t піт це. На цьому сайті є багато варіантів пошуку та інструментів фільтрації всіх видів. Натиснувши одну кнопку, ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що було додано останнім часом, що’ були помітними, і завантаження швидко попереду.

Я ношу’ не розумію про вас, але я рідко бачу цю останню альтернативу’ t один я бачу на іншому безкоштовно

порнографічні сайти. Рухаючись далі, ви можете відфільтрувати результати відеокліпу за якістю, тривалістю відеокліпу, або ви можете просто скористатися онлайн-пошуковою системою. Якщо пряме порно не’ На вашу думку, ви також можете перемикатися між геями та транссексуалами.

Мені варто додатково торкнутися SpankBang’ функція телебачення. Учасники цього сайту можуть не тільки створити власні канали, але й створити власну станцію. По суті, це’ s автоматично створений список відтворення, який безперервно транслює те, що ви хочете бачити. Все, що вам потрібно зробити, це перейти до телевізійного посилання, ввести категорію, тег, ключові слова або порнозірку та перейти звідти.

Запропонуйте це зовнішній вигляд, і ви, можливо, захочете зробити це своїм цифровим банком спанку.

YouPorn

Щодо створення, цей безкоштовний порнографічний сайт виглядає акуратно, а матеріал багато в чому –– це’’ вологий і брудний.

Якщо ви насправді ніколи не знаходили цей сайт, який організовує мішанину, ви’ чекає на легендарну нагороду. Є терабайти сексуальних зображень і потенційно петабайти порнографічних відеокліпів. Вони ідеально впорядковані в десятки класифікацій, які мають бути привабливими майже для кожного почуття чуттєвої естетики.

Хоча є виконавці-любителі, YouPorn, здається, має неймовірно багато, ще більше досвідченої еротики, настільки, що вони мають цілу вкладку для порнозірок у меню. Поруч із ним розташована зона еротики, яка організовує хвилю збудливих історій, які гарантують, що ваші враження від перегляду цього порноканалу стануть набагато кращими.

Більше того, ви також отримуєте доступ до двох каналів веб-камери. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я можу стверджувати, що аматорські моделі все одно варті уваги.

YouJizz

Ця порнографічна система не’ у мене занадто багато у формі додаткової метушні, що чудово для тих, хто має намір зайти та піти. Ви надягаєте’ не потрібен обліковий запис, щоб скористатися перевагами цього сайту’ колекція пристроїв сексуального вигляду.

Кожен із найефективніших фільтрів одним клацанням миші, як-от сортування результатів за типом’’ є новим, популярним нещодавно, традиційно та в тренді. Навіть більше, за допомогою двох кранів ви можете отримати випадкову серію відеокліпів, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви точно розумієте, що шукаєте, у цій системі є легендарний перелік тегів, який потрібно переглянути.

Дівчата з веб-камери на YouJizz Live прекрасні, як і в основному каналі. До речі, якщо вам подобаються золотоволосі, загляньте на веб-сайт YouJizz. У них є всі види сексуальних братів і сестер, але я насправді помітив, що ти’’ я знайду багато ледіноволосих дам.

Оскільки ви збираєтеся клацати й жарти, не’ ще не зламай цей горіх. Ми’ ми лише на півдорозі, і є багато інших трубок, які можна відкрити та захопити.

Main factor that sets us apart competition allows deliver a specialist business consultancy service applies its ranging experience

Contact info

Neal St, London WC2H 9PR
United Kingdom

Subscribe newsletter

    © 2023 Calmer, All Rights Reserved