To je naš začetni uvod za Eagles in prva ulična spletna igra za vaše Vikinge. Ena za drugo skupnosti predstavljajo močne prekrške, čeprav je najnovejši zločin v Philadelphii najprimernejši rezultat, je Justin Jefferson največje orožje za igranje na obeh straneh. Ne glede na to, ali ima Philadelphia prednost ali ne, ne bi bili šokantni, če bi videli, da Miami trdi, da ima velik delež igralnih sedežev. Jalen Affects je pred kratkim vrgel sedem prestreženj, potem ko je vrgel pol ducata vseh stran od pred letom dni. Lane Johnson, Darius Slay in več večina drugih strokovnjakov je ogroženih, ker so pozabili, da se ujemajo z Eaglesi, njihove obrambne lastnosti pa so nazadovale v primerjavi s preprostimi iz leta 2022.

  • Medtem ko obstaja nekaj vrst stav NFL, ki jih en učenjak ne bi imel nobenih težav in bi jih potem naredili, se nova stava denarne linije dejansko pogosto šteje za najboljšo od vseh.
  • Sveži kardinali ujamejo 14 vprašanj za razmik in se izmenjujejo med +575 na denarno linijo, da bi zaslužili spletno igro.
  • Najnovejša kombinacija stran od naslednjega obrambnega načrtovalca Ravens Mikea Macdonalda in morda Hamiltona je med najbolj inteligentnimi v zgodovinski sezoni kategorije.
  • Celotna obramba Chargerjev se je pred enim letom borila in omogočila 362,9 metrov za vsako spletno igro.
  • Decembra je in zato je bolj čas, če se zločin v Kansas Townu združi.

Vendar pa so rane igrale pomembno vlogo pri oblikovanju rezultatov igre NFL, prav tako pa ni mogoče prezreti vpliva ran NFL. Vendar pa povsem nove stavne sledi za 7. dan lige NFL dodajo dodatno pokritost z vznemirjenostjo, ki vabi igralce, da analizirajo sveže prednosti, pomanjkljivosti in metode drugih skupin. Nova faza je namenjena razburljivemu obračunu, saj se Dolphins in Eagles lahko spopadeta v težko pričakovani spletni igri Weekend Night Sports 7. tedna. Profesionalci NFL iz vsake druge skupine so pripravljeni pokazati svoje znanje in vašo predanost znotraj briljantnih luči, saj razumejo, da bi lahko imelo dvoboj pomembne posledice za njihove sezone.

NFL Month 8 Selections: Kvote, Gaming Traces In lahko Napovedi V nasprotju s Spreadom Za posedovanje Week-end Online game

Novi NFC South ostaja prostoren, kljub temu, da Buccaneers zahtevajo veliko javno podporo. Posledično bo nedeljski dvoboj verjetno poln časa in dogodivščin. Tukaj govorimo o tem, kaj bi morali modelirati na popolnoma novem igralniškem trgu, in natančno lahko ugotovite, kaj lahko pričakujete od poklica. Novi Jets so prispeli zaradi svojih podpornikov, ker so domači podložniki +7 zmagali skupaj s Cowboys med MetLife prejšnji dan.

Newyorški velikani iz Jacksonville Jaguars Chance And you may Traces

csgo betting sites

Odločitev za zaupanja vredno športno stavnico je le en preprost način za povečanje dobička.NFL Prop https://stave-sportne.com/888-sportne-stave/ Wagers (stave ‘propositions’) napovedujejo rezultate določenega občutka v tej igri in so lahko zelo inovativne. Običajne stave NFL Prop Wagers za vaših običajnih 12 mesecev so običajno tiste, koliko jardov poda podajalec, in ta skupina iz lige NFL ponavadi dosega daleč največ točk za konec tedna. NFL Totals poskusite prijetno, ko se obrisi spremenijo pred piščalkami za začetek video igre.

Forbesov mentor spoštuje stroge standarde etike člankov. Na podlagi izobraževanja je vsa vsebina dejansko točna v času objave novega datuma, ne glede na to, ali tudi ponudbe, ki so vključene tukaj, morda niso na voljo podaljšane. Sveže poslane povratne informacije bi bile samo ustvarjalčeve in zdaj morda niso bile podane, priznane ali drugače priporočene zaradi vseh naših ljudi.

Nekdanji NFL Wideout, junak Super Bowla Discover Neaktiven pri 40 letih

Parlay stave so idealne za teaserje, če imajo izjemno vrednost. Premikanje časovne mize naprej, ki je sicer popolna za zaščito samega sebe, običajno še vedno vodi do velike provizije, zaradi česar je selitev pogosta med hazarderji lige NFL. Kot na primer, recimo, ustvarite parlay z bazo, kot je Kansas City Chiefs -3,5 med -110.

tennis betting tips

Z do zdaj zelo zgodnjim tečajem in boste energijo spremenili nad ligo, je tako, da zajame do. Igralci na srečo ne pričakujejo, da bo prišlo do številnih težav v okviru dogodka kjer koli med Panthers, ki so bili mladi, in Falcons, ki jih je zagotovil Desmond Ridder. Popolnoma nova linijska linija NFL danes razkriva, kateri Panthers proti Falconsu je bil na splošno izbran zaradi rezultata 39,5, kar je premik s štirih točk, medtem ko je Get. Če bi bili Panthers proti Falconsu popolnoma odprti v maju, je bil dejansko postavljen od 43.5. Morda boste našli nekaj optimizma na novem novincu QB Bryceu bolj mladostnem. Popolnoma novi The United kingdomt Patriots so obiskali stadion Hard rock za navdušen AFC vzhodni obračun Miami Dolphins, poleg tega se je ta igra zdela ena od mnogih zgodnjih akcij denarne linije.

Sveže pošasti bodo skušale ustvariti eno, ki bo spodbuda za dobro četrtkovo nočno športno srečanje z najnovejšimi San francisco bay area 49ers (2-0), ko se bo začel 3. teden. In naslednji navzgor so Whales v primerjavi s Chargerji s celotnim odstotkom od 51 do Week-enda. Preden se potopimo v nedavno smer linije, si oglejmo najnovejše kvote NFL. Istočasno je denarna linija delovala za Philadelphia Eagles, Atlanta Falcons, Houston Texans, Minnesota Vikings, Seattle Seahawks in Baltimore Ravens. Jared Goff št. 16 vaših Detroit Lions se odzove po uživanju v 4. četrtini spletne igre Seattle Seahawks iz Ford Occupation za 17. september 2023 v Detroitu v Michiganu. Zaslužijo si, da so izjemno prednostna notranja lokacija, vendar je to veliko točk.

Main factor that sets us apart competition allows deliver a specialist business consultancy service applies its ranging experience

Contact info

Neal St, London WC2H 9PR
United Kingdom

Subscribe newsletter

    © 2023 Calmer, All Rights Reserved